Gulyás fűszersó

Eltérünk a hagyománytól
A gulyás új élete

A gulyás hagyományos fűszere az őrölt pirospaprika, amitől az étel
általában élénkpiros színekben pompázik. A Gulyás Fűszersó nem piros, de
ízei annál gazdagabbak.

A magyaros ételek alapja a dinsztelt hagyma, amibe ízlésünknek megfelelő adag
őrölt pirospaprikát keverünk. Ebből aztán lehet paprikás krumpli, paprikás
csirke, sertéspörkölt vagy halászlé. Az így készült ételekbe más fűszerek is
kerülhetnek. A bors, az őrölt fűszerkömény felerősíti, karakteresebbé teszi az
ízeket. A Terra Tufola Gyulyás Fűszersóban a fantasztikus ízekről a
fűszerkömény, a feketebors, a fűszerpaprika, de ezen túl a vöröshagyma, a
fokhagyma, a koriander és még a majoránna is gondoskodik, összekeverve és
porrá őrölve. Az biztos, hogy ezt a különleges ízesítőt mindenbe belekeverheted,
ezzel csak gazdagítod az aromákat: nemcsak gulyásba, de más levesekbe,
pörkölt- vagy paprikásszaftba, ragukba, tokányokba, mártásokba,
tésztaszószokba, pástétomokba is tehetsz belőle egy-egy kanálkával. A sütésre
szánt húsokat bedörzsölheted vele. Nemcsak a magyaros, de a mediterrán
ételeknek is jót tesz, a koriander pedig az ázsiai ételek hitelességét fokozza. A
Gulyás Fűszersó nem rikító vörös, hanem megbízható barna, de egy kis újat visz
a megszokottba. Ha használod, vigyázz a sózással.


Összetevők: só, fűszerkömény, fűszerpaprika, vöröshagyma, fokhagyma, feketebors, koriander, majoranna.

Tárolási feltételek: száraz, hűvös helyen tartandó.
1 700 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product