Szarvasgombás lilahagyma

Értelmezzük újra a hagymát!
Eszedbe jutott már valaha is, mennyire mostohán bánunk a hagymával? Egyszerű statisztaként kezeljük, miközben főszerepet is adhatnánk neki?
A hagyma nemcsak pörköltalapnak vagy leves ízesítőnek használható, de lekvárt is lehet főzni belőle. Különösen a lila hagymából, amely eleve kevésbé csípős, enyhe, szelíd változat. Főzés közben aztán a maradék csípősségét is elveszti. Gazdagodhat viszont egy különleges, ritka aromával, mint a Szarvasgombás Lilahagyma-lekvárban, amelyben a lekvárrá főtt hagyma lágy édességéhez markáns komponensként társul a szarvasgomba markáns aromája. Az alkotóelemek olyan tökéletességben forrnak össze, hogy az ízek külön-külön nem is érezhetők.
A Szarvasgombás Lilahagyma lekvárt kínáld egyben sült húsokhoz, hideg és meleg pecsenyékhez, füstölt húsokhoz, sonkához. Próbáld ki például sült kacsa mellé, tökéletes lesz. De házi májasok, pástétomok mellé is tálalhatod, pirítósra kenve is nagyon finom, nem is beszélve a sajtokról, egy camembert-ről vagy egy csípős kecskesajtról, amelynek csípősen sós aromáját remekül ellensúlyozhatod a szarvasgombás hagymalekvár édesen pikáns zamatával.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson (év. hónap. nap)
Száraz, hűvös helyen tároljuk.
Felbontás után hűtőben 5-8°C között tartsuk, 3 héten belül fogyasszuk el!
Sütést, főzést nem igényel.

3 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről