Rólunk

 

A Terra Tuffola bemutatkozik.

 

2008 óta foglalkozunk szarvasgomba gyűjtéssel, amit eleinte frissen exportáltunk külföldre. Pár évre rá azonban úgy döntöttünk, hogy maradjon itthon a magyar kincs és fogyassza az itthoni közönség. A kistermelői státuszt 2014-ben váltottuk át üzleti minősítésre és amíg addig egy kisebb konyhában történt a feldolgozás az mára már egy komoly élelmiszer biztonsági technológiával felszerelt konzervgyárban történik, megőrizve azonban a kézműves kivitelezést. 

 

 

A magyar közönség körében ma már nagyon népszerűek a termékeink és mivel azt szeretnénk, ha minden konyhába eljuthatna egy-egy kis üveg ezért igyekszünk olyan árfekvésű termék kínálatot készíteni amelyből minden réteg választani tud kedvére valót.

 

Szarvasgombás termékcsaládunkat saját gyűjtésű hazai gombákból készítjük. Receptúráink a klasszikus, egyszerű variációktól a modern csúcsgasztronómiai ötvözetekig terjednek.  A feldolgozás során ügyelünk rá, hogy a szarvasgomba megőrizze egyedi ízét, illetve tovább gazdagodjon a házasítás által.

 

 

Kihívásnak tartjuk, hogy erdeink kincseit elérhetővé tegyük hazánkban, ezért mottónk a következő:

 

Egy falat luxus mindenkinek jár!