Szarvasgombás padlizsán paté


Mediterrán mámor.
Tudtad, hogy padlizsánból is készülhet paté? Hogy nem csak Erdélyben, de az arab térségben is a padlizsánkrém az egyik legnépszerűbb étel?
A Szarvasgombás Padlizsán Paté illata a grillrácson sült zöldségekben bővelkedő nyári esték hangulatát idézi fel. De ott érzed benne a szarvasgomba összetéveszthetetlen aromáját is. A kétféle markáns összetevő keveredése igazi ízorgiát eredményez. Ha kinyitod az üveget, láthatod a magokat, mint egy jó kis házi, nagymama készítette padlizsánkrémben, és vöröses színéből kitalálhatod, hogy most még paradicsom is került bele, csak fokozva az ízeket. Ha megkóstolod, a padlizsán olajos állagáról azonnal ráismersz a megszokott, a füstös ízre, amely teljesen betölti a szájüreget, és a kellemesen pikáns, enyhén hagymás aroma nem tűnik el később sem.
Tálald friss házi kenyérrel, de kínálhatod bruschettán, vagy bármilyen vendégváró, fogadófalatkán, szendvicsen. Ha a padlizsánkrém közel-keleti változatait akarod felidézni, pitát is adhatsz mellé. Mint a hagyományos paté, keverheted főtt tésztákhoz, gnocchihoz, megtöltheted vele akár a cannellonit is, de teheted zöldségekbe töltelékül, sajttálakra, vagy grillen sült húsok, steakek ízletes kísérőjévé is teheted.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (év. hónap. nap)
Száraz, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után rövid idővel fogyasszuk el!
Származási hely: Magyarország.
Sütést, főzést nem igényel.

4 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről