Kategóriák
Termék részletek


Szarvasgombás Paté

Szarvasgombás Paté
3 500 Ft

Gombát gombával!
Tudtad, hogy a híres francia pasztának, a paténak gombából elkészíthető változata is van? Az élvezetek csak fokozódnak, ha a keverékben a gomba mellett a szarvasgomba is megjelenik.
A szarvasomba íze rendkívül intenzív, ezért – és nem csak az ára miatt –használnak belőle keveset az ételekben. A Szarvasgomba Paté különleges zamatát éppen ezért a szarvasgomba és a csiperkegomba kombinációja teszi fenségessé. A határozottan erdő illatú üvegcsében valami szokatlan, soha nem kóstolt krém rejtőzik, az egészen apróra darabolt gombák kellemesen roppannak a fogunk alatt, és az íz felismerhetően gomba, de valami, a hétköznapitól egészen eltérő hangszerelésben. Ezt a különleges hangzást a szarvasgomba adja hozzá az átlagos csiperkeszólamhoz.
Az olajos, kenhető állagú paté remekül társítható főtt tésztákkal, széles metélttel, masni tésztával, orsótésztával. A Szarvasgombás patét a tésztával és egy kevés tejszínnel összeforgatva percek alatt csodás vacsorával kápráztathatjuk el vendégeinket. Pirítósra kenve vagy a húsokhoz tálalva nagyon finom. Sajttálak mellé is kínálhatjuk mártogatósnak. Sütést, főzést nem igényel.

Száraz, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után rövid időn belül elfogyasztandó!
Származási hely: Magyarország

 • Összetevők: csiperke (agaricus bisporus) min.: 80%, szarvasgomba (tuber aestivum) min.:10%,szarvasgombás olaj, só, bors
  Nettó mennyiség: 90 g
  Hőkezeléssel tartósították. Tartósítószert és egyéb adalék adalékanyagot nem tartalmaz.
  Allergén anyagot nem tartalmaz.
 • Cikkszám
  106
  Tömeg
  220 g/db