Receptek

Szarvasgombás Ravioli

2016.11.14 15:02
Szarvasgombás Ravioli

 

Szarvasgombás Ravioli elkészítése

 

1. Felteszünk forrni vizet a raviolihoz. Amíg felforr a víz, elkészítjük a paradicsomszószt. A hámozott paradicsomot botturmixal pépesítjük, de nem teljesen simára, hagyjuk egy kicsit darabosra.

2. Egy serpenyőbe olívaolajat és diónyi vajat teszünk, majd felforrósítjuk. Beletesszük az összeaprított friss bazsalikomot és a hajszálvékonyra szeletelt fokhagymát. Ráöntjük a pépesített paradicsomszószt, megsózzuk és hagyjuk főni. Amíg megfő a raviolink, addig a szószunk is elkészül.

3. Amikor leszűrtük a már megfőtt raviolinkat, tányérra szedjük és teszünk a szószunkból a tetejére. Szeletelt szarvasgombával díszítjük és pár csepp Terra Tuffola szarvasgombás olajjal ízesítjük.

Elkészítési idő: kb. 20 perc

 

Hozzávalók 4 személyre

1 csomag ricottás vagy
vargányás ravioli (400g)
1 doboz hámozott
paradicsom (400g)
1 fej vöröshagyma
fokhagyma
friss bazsalikom

bors
olívaolaj
vaj
szeletelt szarvasgomba
Terra Tuffola szarvasgombás olaj