Kategóriák

Szarvasgombás termékek

Főkategória >Szarvasgombás termékek

prev
12
next

Szarvasgombás padlizsán paté


Mediterrán mámor.
Tudtad, hogy padlizsánból is készülhet paté? Hogy nem csak Erdélyben, de az arab térségben is a padlizsánkrém az egyik legnépszerűbb étel?
A Szarvasgombás Padlizsán Paté illata a grillrácson sült zöldségekben bővelkedő nyári esték hangulatát idézi fel. De ott érzed benne a szarvasgomba összetéveszthetetlen aromáját is. A kétféle markáns összetevő keveredése igazi ízorgiát eredményez. Ha kinyitod az üveget, láthatod a magokat, mint egy jó kis házi, nagymama készítette padlizsánkrémben, és vöröses színéből kitalálhatod, hogy most még paradicsom is került bele, csak fokozva az ízeket. Ha megkóstolod, a padlizsán olajos állagáról azonnal ráismersz a megszokott, a füstös ízre, amely teljesen betölti a szájüreget, és a kellemesen pikáns, enyhén hagymás aroma nem tűnik el később sem.
Tálald friss házi kenyérrel, de kínálhatod bruschettán, vagy bármilyen vendégváró, fogadófalatkán, szendvicsen. Ha a padlizsánkrém közel-keleti változatait akarod felidézni, pitát is adhatsz mellé. Mint a hagyományos paté, keverheted főtt tésztákhoz, gnocchihoz, megtöltheted vele akár a cannellonit is, de teheted zöldségekbe töltelékül, sajttálakra, vagy grillen sült húsok, steakek ízletes kísérőjévé is teheted.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (év. hónap. nap)
Száraz, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után rövid idővel fogyasszuk el!
Származási hely: Magyarország.
Sütést, főzést nem igényel.

3 300 Ft
3 300 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Szarvasgombás Paté

Gombát gombával!
Tudtad, hogy a híres francia pasztának, a paténak gombából elkészíthető változata is van? Az élvezetek csak fokozódnak, ha a keverékben a gomba mellett a szarvasgomba is megjelenik.
A szarvasomba íze rendkívül intenzív, ezért – és nem csak az ára miatt –használnak belőle keveset az ételekben. A Szarvasgomba Paté különleges zamatát éppen ezért a szarvasgomba és a csiperkegomba kombinációja teszi fenségessé. A határozottan erdő illatú üvegcsében valami szokatlan, soha nem kóstolt krém rejtőzik, az egészen apróra darabolt gombák kellemesen roppannak a fogunk alatt, és az íz felismerhetően gomba, de valami, a hétköznapitól egészen eltérő hangszerelésben. Ezt a különleges hangzást a szarvasgomba adja hozzá az átlagos csiperkeszólamhoz.
Az olajos, kenhető állagú paté remekül társítható főtt tésztákkal, széles metélttel, masni tésztával, orsótésztával. A Szarvasgombás patét a tésztával és egy kevés tejszínnel összeforgatva percek alatt csodás vacsorával kápráztathatjuk el vendégeinket. Pirítósra kenve vagy a húsokhoz tálalva nagyon finom. Sajttálak mellé is kínálhatjuk mártogatósnak. Sütést, főzést nem igényel.

Száraz, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után rövid időn belül elfogyasztandó!
Származási hely: Magyarország

3 500 Ft
3 500 Ft
  db    Kosárba Kosárba

prev
12
next

Sorrend: